Posted on

Helseanalyser overføres til internett!

Dinhelse.org - Helseanalyser overføres til internett

Vi i Lab1 har valgt å gi deg verktøyene som ikke bare kan bidra til å forebygge sykdom, men som også er nyttig for deg som rett og slett bare er nysgjerrig på egen helsetilstand.

I samarbeid med en rekke leger, har vi satt sammen ulike undersøkelser og analysepakker av det vi kaller forebyggende medisin. Testene skal kunne gjennomføres på en rask og enkel måte, og at prøveresultatene skal kunne forstås av «hvermansen».

Svært mange mennesker er opptatt av kostholdet sitt, og ønsker til enhver tid å vite om det de spiser og drikker faktisk gjør kroppen godt. På bakgrunn av dette, har vi valgt ut noen omfattende vitamin-, mineral– og fettsyrepakker.

Og med et stort fokus på kosthold, hører også som regel trening med. En slik trenings pakke er ment for personer som enten ønsker å starte med trening, eller for dem som allerede er godt i gang. Resultatene av prøven, vil kunne si noe om tilstanden til ulike organer i kroppen og om det evt. er noen skade i muskler og skjelett.

Videre er matintoleranser et stadig mer utbredt problem hos flere, både barn, ungdommer og voksne. Mange strever med å finne ut hvorfor de har vondt i magen, sliter med uren hud/eksem, er kronisk sliten/trøtt eller har andre plager. Det er flere faktorer som kan spille en rolle her, men vi gir mennesker i alle aldre muligheten til å kunne få undersøkt om det er noe av det de spiser og/eller drikker som forårsaker eller er en medvirkende årsak til plagene deres.

Lab1 har også sin egenutviklede analyse UriPep – Peptider i Urin. Denne testen egner seg spesielt for barn og unge voksne med mistanke om bl.a. ADHD, konsentrasjonsproblematikk, lærevansker, autisme symptomer, schizofreni og andre lidelser relatert til psyken. UriPep analysen er godt dokumentert gjennom ulike studier og i publikasjoner utgitt både nasjonalt og internasjonalt.

Vårt ønske er å gjøre det enklest mulig for flest mulig mennesker, i ulike aldersgrupper, å tilrettelegge for ønsket om å sjekke sin egen helse. Vi jobber for at mange av våre analysepakker kan utføres som hjemmetest (samles inn uten å måtte dra til et legekontor/sykehus).

For de testene som krever blodprøvetaking av helsepersonell, forsøker vi å tilrettelegge for dette på en enkel måte, ved å sende ut nødvendig prøvetakingsutstyr. Alle testene kan selvsagt tas hos Lab1, som holder til sentralt i Sandvika. Fürst medisinske laboratorium har egne prøvetakingsstasjoner, som velvillig gir deg anledning for prøvetaking der. Evt. kan man høre med sitt lokale legekontor ang. prøvetaking. Returesken som medfølger prøvetakingsutstyret, er ferdig frankert og kan leveres på postkontoret uten videre kostnader.

Rask og enkel bestilling av helseanalyser

Svarrapportene er utviklet for at resultatene enkelt skal forstås. Ved behov for hjelp og mer informasjon, har Lab1 dyktige leger og kostveiledere tilgjengelig, som kan gi faglig bistand. Vi har mulighet til å veilede i på norsk, engelsk, spansk, fransk og somalisk.

Lab1 har lang erfaring med laboratoriearbeid og er eid av Synlab-gruppen; Europas ledende aktør innen privat og offentlig laboratorietilbud. Laboratoriene Lab1 benytter er akkrediterte og sertifiserte i henhold til krav og standarder i de respektive land.

En frisk kropp bidrar til ro i sjelen og til sammen er dette helt uvurderlig betydning for alle mennesker. Uansett om det gjelder barnas, andre familiemedlemmers, venners helse eller din egen, er regelmessige undersøkelser fordelaktige i alle livets stadier.

Legg igjen en kommentar