Betingelser

Kjøpsvilkår

Dinhelse.org driftes av Lab1 AS (991 353 992MVA). Produktene på denne siden er laboratorieundersøkelser. Produktet bestilles via nettsiden og er rettet mot privatpersoner. Du må være over 18 år for å benytte deg av tjenestene på denne siden.

Pris
Priser/Rabatter på denne siden er kun gjeldende ved kjøp på nettsiden. Lab1 AS forbeholder seg retten til å gjøre prisendringer.

Tjeneste
Det er ikke mulig å diagnostisere kun ved laboratorieundersøkelser. Svar kan være misvisende eller at det ikke gir et riktig bilde av situasjonen.
Skulle du oppleve helseproblemer, må du oppsøke den offentlige helsetjenesten/fastlege.

Reklamasjon
Før feil meldes til Lab1 AS, bør kunden undersøke om feilen skyldes forhold på kundens side. Dersom kunden kan godtgjøre at produktet ikke fungere slik som selger har beskrevet at det skal gjøre, må kunden melde dette til selger slik avhjelp kan iverksettes. Kunden mister sin rett til å gjøre en mangel gjeldene dersom han/hun ikke gir selger melding innen rimelig tid etter at han/hun har oppdaget eller burde ha oppdaget mangelen.
Skulle det under noen omstendigheter være feil med prøvemateriell/svar eller lignende, er Lab1 kun erstatningsansvarlig for pålydende kjøpesum.

Avhjelp
Lab1 AS skal snarest mulig etter å ha blitt kjent med en mangel ved tjenesten levert av Lab1, iverksette tiltak for å rette opp mangelen. Hvis kunden på eget initiativ iverksetter tiltak for å utbedre mangelen utover det som måtte være avtalt med Lab1 AS, betaler ikke Lab1 disse utgiftene.

Retur og Angrerett
Dersom du angrer på kjøpet hos Lab1 AS, kan du returnere prøvetakingsutstyr i henhold til bestemmelsene om angrerett. Det betyr at prøvetakingsutstyret skal være ubenyttet.
Angreretten gjelder maksimum 14 dager fra kjøpsdato eller til selger har mottatt prøvemateriell. Kunde betaler returfrakt.

Etter at prøvetakingsutstyr er returnert, vil vi refundere beløpet du har betalt for analysering av prøven innen 14 dager. Angrerettskjema finner du på våre sider.

Foreldet bestilling
Bestillingen din er gyldig innen 3 måneder. Dersom du ikke har gjennomført tjenesten innen 3 måneder eller gitt beskjed om at prøven skal tas senere vil du ikke ha krav på refundering av kjøpesum.

Du vil likevel ha mulighet til å benytte deg av en annen analyse innenfor samme kjøpesum.

Returadresse
Varer som sendes i retur, skal bli sendt på samme måte som ved levering.

Ferdig frankert konvolutt skal kun brukes dersom det gjelder sending av prøvemateriell.

Betaling
Kjøp på denne siden betales med kredittkort (Visa eller Mastercard) gjennom betalingstjenesten Dibs. Dibs ivaretar sikkerheten gjennom hele transaksjonen og utleverer ikke din betalingsinformasjon til Lab1 AS eller andre, med mindre det er lovpålagt.

Behandling av Personopplysninger
Alle dine personopplysninger håndteres med diskresjon og vil ikke bli spredt til utenforstående med mindre det er lovpålagt av myndigheter.

Vi benytter cookies (informasjonskapsler) for å registrere og gjennomføre en bestilling samt analysere trafikkdata fra nettsiden slik at du får en god kundeopplevelse. Du kan benytte deg av nettsiden uten cookies til å se på varen, men kan oppleve tekniske problemer med bestilling/kjøp dersom du ikke tillater disse.

Opphavsrett
Innholdet er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett. Innholdet på nettsiden kan ikke kopieres, benyttes eller gjengis uten at dette er tillatt etter gjeldene lovgivning eller etter samtykke fra Lab1 AS.

Avvisning av prøver
Lab1 forbeholder seg retten til å avvise prøvemateriell hvis ikke riktige instruksjoner er gjennomført.
Vi vil da sette i gang avhjelp (som nevnt tidligere) for at prøven skal bli gjennomført på en hensiktsmessig måte.

Force majeure
Skulle det oppstå ekstraordinære hendelser som er utenfor parteneskontroll, herunder naturkatastrofer, flom, krig, opprør, streik osv., løser denne klausulen Lab1 AS fra ansvaret for forpliktelser som Lab1 AS ikke kan gjennomføre på grunn av hendelser utenfor Lab1 AS sin kontroll.

Endringer
Lab1 AS forbeholder seg retten til å gjøre endringer i disse bestemmelsene.

Kommunikasjon og Markedsføring

Dinhelse.org driftes av Lab1 AS (991 353 992MVA). Produktene på denne siden er laboratorieundersøkelser. Produktet bestilles via nettsiden og er rettet mot privatpersoner. Du må være over 18 år for å benytte deg av tjenestene på denne siden.

Markedsføring
Ved bestilling og registrering av kontaktinformasjon gjennom Dinhelse.org aksepterer du som kunde at du kan bli kontaktet av Lab1 AS via epost, telefon.
Lab1 AS benytter seg av reklame som nyhetsbrev, kampanjetilbud o.l.

Lab1 AS vil også kunne tilpasse markedskommunikasjon som annonser og tilbud. Informasjonen vil grupperes og analyseres før planlegging av kontakt med kunden. Vilkåret for samtykke etter Markedsføringsloven §15 anses som oppfylt godkjennelse av disse bestemmelsene.

Dine prøveresultater
Du som kunde aksepterer at Lab1 AS kan bruke dine prøveresultater til ulikeformål. Først og fremst for aggregerte analyser.
Eksempler på slike analyser kan være snittverdier som kan være komplementerende informasjon til referanseverdier til eget bruk, og den informasjon som opereres med av myndighetene. Det vil ikke bli foretatt analyse av prøveresultater på mindre populasjoner. Resultatenes opphav vil alltid bli behandlet konfidensielt.

Personvern og Person opplysninger

Dinhelse.org driftes av Lab1 AS (991 353 992MVA). Produktene på denne siden er laboratorieundersøkelser. Produktet bestilles via nettsiden og er rettet mot privatpersoner. Du må være over 18 år for å benytte deg av tjenestene på denne siden.

Dine Personopplysninger
Vi bruker de personlige opplysningene til følgende formål:

  • For å sikre god produktflyt
  • For å levere produkter og tjenester, som nyhetsbrev, spesialtilbud og annen informasjon som du ber om eller kjøper.
  • For å hjelpe oss med å lage og publisere innhold som er relevant for deg.
  • For å varsle deg om nye produkter, spesialtilbud, oppdatert informasjon og andre nye tjenester fra oss, hvis du ber om det.

Lagring av Kortinformasjon for betaling
Dine betalingsopplysninger du oppgir under betaling for et produkt på denne siden, vil bli behandlet av Dibs by nets (www.dibs.no) vi lagrer ikke noe av din betalingsinformasjon hos oss.

Rekvisisjon ved innsending av prøvemateriell (Personnummer)
Ved innlevering via post eller direkte til oss vil det være nødvendig at du fyller inn ditt personnummer i anvist felt. For å ha muligheten til å sende prøvesvar digitalt benytter Dinhelse.org seg av www.pasientsky.no . Vi bruker også ditt personnummer for å kunne koble prøven til din rekvisisjon. Rekvisisjonen/Journalen blir lagret hos oss i henhold til lov.

Analysering av prøver i utlandet
Lab1 AS er eid av Synlab International GmbH. Dine prøver kan bli analysert i utlandet. Informasjonen for behandling av personopplysninger gjelder også for prøver analysert i utlandet.

Personopplysninger til tredjepart
Lab1 AS selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi verken bytter eller deler slik informasjon med tredjepart. Utenforstående kan kun få innblikk om det er ytterst nødvendig for å utføre bestemte tjenester for Lab1 AS

Hva er informasjonskapsler og hva brukes de til?
Dinhelse.org benytter seg av informasjonskapsler, slik som de fleste nettbutikker i dag. En informasjonskapsel er data som lagres i din nettleser for at nettsiden skal kjenne deg igjen fra side til side og fra besøk til besøk.

Informasjonskapslene er ment for å gjøre din ferdsel på nettsiden enklere og brukeropplevelsen bedre. For å kunne tilpasse markedsføring og informasjon sendt til deg, samler kapslene opp informasjon som vi benytter oss av.

Hvordan skru av informasjonskapsler
Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler, kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere automatisk bruk av informasjonskapsler. Hvis du gjør disse endringene, kan du risikere at nettsiden ikke fungerer slik som den skal.

Sist oppdatert 14.02.2017